SENSIBILITZACIÓ: Els Diables i els Castellers!

Benvolgudes famílies, estrenem el blog de 4t (del curs 2020-2021) mostrant-vos el treball realizat durant les primeres setmanes del curs, vinculat a la sensibilizació dels noms de les nostres classes: Diables i Castellers.

Després de rebre la visita a l’escola dels Diables “Guspires de Sants” i de la Clara, castellera dels “Borinots de Sants”, totes dues classes hem estat llegint, fent recerca d’informació i aprenent més a fons sobre la cultura popular dels Diables i els Castellers.

Al final d’aquesta publicació us deixem el resultat (en document pdf.) del nostre treball en equip, on cada grup s’ha dedicat a investigar sobre una temàtica concreta relacionada amb els noms de les classes. Esperem que us agradi i llarga vida a la cultura popular !

*Recordeu que a la carpeta de Drive (Fotografies 4t) també teniu accés a les fotografies i vídeos.