PER + REFERENTS FEMENINS!

Aquesta setmana, als Diables i Castellers ens ha tocat celebrar el 8 de març des de casa, però això no ens ha impedit fer honor al color violeta. Gràcies a la virtualitat de les tecnologies, hem xerrat dels orígens històrics d’aquest dia. També hem parlat de la necessitat de visibilitzar les dones dins de tots els àmbits (literari, esportiu, gastronòmic, polític, científic…) i, alhora, conscienciar-nos del paper que tenim tots i totes dins d’aquest repte; perquè si treballem JUNTS I JUNTES, PODEM FER HISTÒRIA!

Cadascú de nosaltres ha destacat la seva referent, sigui noia o dona, fent recerca sobre la seva tasca i elaborant cartells personalitzats. La societat necessita més referents femenines! Voleu saber quines són les nostres?

Mireu els nostres vídeos des d’aquests enllaços!

CASTELLERS* https://drive.google.com/file/d/1Bjqz_KwbhmaTG5xCl2-L872Rv7qdOgvs/view?usp=sharing

DIABLES*https://drive.google.com/file/d/1hhD7E685PXvfFhYsBesogfgg5pcU24QB/view?usp=sharing