VISITEM EL CRAM!

Vinculat al nostre projecte de les tortugues babaues, iniciat fa unes setmanes a partir del descobriment d’unes notícies en format QR sobre el naixement de tortugues babaues a les platges de Barcelona durant l’estiu de confinament, avui hem visitat les instal·lacions del CRAM (Centre de Recuperació d’Animals Marins).
Els professionals que allà hi treballen ens han donat molta informació sobre la situació de la tortuga babaua (Caretta caretta) i han contestat les nostres preguntes d’investigació. Ara ja sabem què mengen, com és el seu cicle de vida , quina és la tasca del CRAM i com afecten les nostres accions en la seva supervivència.
Podem dir que ja som una mica més experts en el tema, ara cal seguir el nostre recorregut i avançar en el projecte!

Podeu veure més imatges a la carpeta compartida del Drive (fotografies 4t).