Jornades ConvivIM!

Aquesta setmana ha sigut especial, diferent, un no parar! Ens ha fet desconnectar, respirar i gaudir de l’entorn més enllà de la ciutat.

Vam començar la tarda del dimarts, elaborant les nostres pizzes i els pinxos de fruita pel berenar-sopar del “ConvivIM show”! Després d’agafar energia i amb la panxa ben plena, vam passar una vetllada magnífica, carregada d’humor, teatre, ritme, màgia i exhibicions. Fins i tot, vam tenir ball de gegants i l’aniversari del Lluc de Diables!

Dimecres vam començar forts! A bon ritme i escalfant el cos, Diables i Castellers vam pujar fins al Turó Parc per fer una cursa d’orientació. Tot seguint unes fites, ens vam guiar amb el plànol del recinte i vam anar passant les diferents proves. A la tarda, vam acabar les nostres actuacions i vam descobrir les aventures del corsari Amaro Pargo i el simbolisme dels tatuatges, un llegat propi de pirates i mariners.

El dijous hem xalat a la costa d’Arenys de Mar! A la platja d’aquest poble de tradició pesquera, com a bons i bones grumets, hem pujat a bord dels velers i hem après quins són els nusos mariners més coneguts. Ens ha fet un dia esplèndid, així que després de dinar hem jugat a la sorra i ens hem remullat els peus al mar, al mar…

Per finalitzar la setmana, i com que ens agrada la gresca, la Marta de l’escola de ball Swingmaniacs ens ha fet moure l’esquelet amb el taller de dansa. Ens ha explicat les arrels del swing i el modern jazz, alhora que hem posat en pràctica una coreografia amb molt de ritme! Finalment, durant el matí i la tarda, hem enllestit els nostres penjolls de tatuatges pirates i hem aprofundit una mica més en el coneixement de les constel·lacions, emportant-nos a casa la nostra constellation lantern!

Podeu veure les nostres imatges a la carpeta de Drive compartida amb les famílies!