QUÈ HEM FET A LES CLASSES D’EDUCACIÓ FÍSICA?

Durant aquest trimestre hem pogut conèixer més a fons l’esport de l’atletisme. En primer lloc hem analitzat la nostra curs i hem intentat fer millores. Després hem vist que l’atletisme s’organitza en proves. Hem estat practicant algunes d’elles com, per exemple, el llançament de pes, salt d’alçada i salt de longitud. També hem vivenciat i practicat la curs de llarga distància, parant atenció en com reacciona el nostre cos.

Després de l’atletisme hem passat a treballar de manera cooperativa a partir de reptes. En aquestes situacions hem hagut d’escoltar les opinions de les altres, hem pres decisions de manera conjunta, ens hem adonat que necessitem de tot l’equip per aconseguir superar els reptes. Un cop fet aquest treball, ens hem organitzat en grups i hem creat els nostres propis reptes.