GaudIM el dia de SANT JORDI!

Per fi ha arribat Sant Jordi!

Divendres 22 hem celebrat moltes coses: els nostres somriures sense mascaretes, la màgia i els tresors que amaguen els llibres, la fragància de les roses, la satisfacció de la feina fetal i el caliu de la família IM, tot vibrant amb l’emoció dels Jocs Florals.

Al llarg de la setmana, les paraules i il·lustracions de la Rocío Bonilla ens han fet viatjar i també hem conegut a en Jordi Sierra i Fabra, un escriptor que ens ha fet reflexionar i creure en les nostres possibilitats.

Durant el dia d’avui, Diables i Castellers ens hem trobat a l’hort per compartir les nostres històries de Sant Jordi i les il·lustracions. També hem donat una ullada a les paradetes de llibres de l’escola.

Finalment, hem gaudit del teatre previ a l’entrega de premis a càrrec dels nostres companys/es del curs. Ha sigut una diada molt emocionant!