Monogràfic de Nadal

Aquests dos últims dies han estat molt emocionants per a tots i totes! Ahir a la tarda, com ja és tradició, vam celebrar l’esperat “Amic/Amiga invisible“. Diables i Castellers vam passar una tarda molt emotiva, obrint els regals fets a mà.

Avui al matí hem gaudit de la cantada de la coral; coordinació i afinació genial! Tot seguit, ens hem llepat els dits amb la xocolata i la coca. Per acabar el matí, ens han visitat els companys i companyes de secundària per fer l’intercanvi de regals: nosaltres hem recitat el poema i després hem compartit una estona plegats donant color a les il·lustracions de criatures marines que ens han regalat. Han quedat molt maques!

Enguany, el monogràfic de Nadal ha girat entorn a la Mediterrània. Hem parlat sobre tot allò que ens evoca el mar, les possibilitats que ens ofereix i hem pres consciència no només sobre la biodiversitat i l’impacte humà, sinó també sobre la situació dels moviments migratoris que es donen al mar que ens envolta. Per col·laborar i recaptar fons per OpenArms, 3r i 4t hem elaborat uns punts de llibre amb origamis d’animals marins.

Al Drive trobareu un recull fotogràfic d’aquests dies.

Les mestres de 4t us desitgem unes bones festes i millor entrada d’any!