1r dia: comença l’aventura, pirates!

Arribant amb l’autocar, la tripulació pirata ens ha donat la benvinguda onejant les banderes.

Un cop allà hem descobert tots els racons de la casa i l’entorn que ens acompanyarà durant aquests dies, incloent els animals de la granja. També hem conegut la missió que té tota la tripulació de pirates: la Capitana Àncora, en Barret de Palla, la Vela, la Pólvora i la Corall. Ens han endinsat en un primer dia molt emocionant!

A la tarda, el temps ens ha deixat gaudir d’una cursa d’orientació fins al Puigrodó, acompanyats de la tripulació pirata, de la natura i la brúixola. En arribar al cim, hem estat una estona fent de jocs !

A la nit, per escalfar-nos, hem gaudit d’un plat de sopa calentona i una bona truita de patates. L’Elisenda cuina de meravella!

Finalment, els pirates ens han vingut a buscar per descobrir diferents constel·lacions i recrear-les amb les nostres lots.

Demà continuarem amb l’aventura!